Copper Colored Architectural Concrete Panels

Wallis Annenberg Center for the Performing Arts

Beverly Hills, CA

2013

70,000 sf

A revitalization of the long-dormant Beverly Hills post office site brings nightlife and daytime green space to the heart of the Beverly Hills business triangle. Celebrating the history of the site, the skin of the new Goldsmith Theater is an abstraction of the millions of letters and envelopes that once defined this historic site.

Historic Post Office New Goldsmith Theatre
Copper Colored Architectural Concrete Panels
Zoltan E. Pali Sketch of the Wallis
Historic Preservation and New Construction
Pedestrian Walkway between Historic and New Buildings
Grand Walkway to Goldsmith Theatre Lobby
Theatre and Acoustical Design
Sunken Sculptural Garden and Curtain Wall
Historic Preservation and New Construction